• wasserij van delden over ons

Reeds lang gevestigd, zeer modern en professioneel

Onze wasserij te Vaassen is één van de weinige Gelderse familiebedrijven in deze sector dat nog geheel zelfstandig in bedrijf is. Door de jaren heen is er natuurlijk veel veranderd. Maar wat al die jaren gebleven is, is de extra zorg en aandacht voor het leveren van kwaliteit.

Ambachtelijk
Persoonlijke aanpak staat hoog in ons vaandel. Net als nauwkeurigheid en aandacht. Onze medewerkers weten welke stoffen welke behandeling moeten ondergaan, om de kwaliteit ervan te behouden. Hun ervaring telt. Elke keer weer dat zij uw wasgoed ambachtelijk reinigen. En dat vindt u terug in de levensduur en het (draag)comfort van uw wasgoed.

Duurzaam
De apparatuur waarmee wij werken is zeer modern. De processen ook. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en werken met water uit de beek die als het ware door ons bedrijf heen loopt. Dat water is natuurlijk zacht en kalkarm. Daardoor is er weinig wasmiddel nodig om het maximale resultaat te bereiken. Die zeepproducten zijn overigens milieuvriendelijk en fosfaatvrij. Wij doen aan waterterugwinning en wassen zo energiezuinig mogelijk. Onze wasprocessen zijn al meer dan 40 jaar duurzaam ingericht zonder dat hygiëne, kwaliteit en helderheid hieronder lijden. In tegendeel: onze ambachtelijke werkwijze, gecombineerd met de nieuwste technieken waarborgt de kwaliteit die onze klanten zo waarderen.

Vaste klanten
Door elke klant de juiste aandacht te geven, het wasgoed uiterst zorgvuldig te behandelen én daarbij een grote mate aan service te leveren, kunnen wij ons werk goed doen. Wij staan borg voor kwaliteit en dát is wat onze klanten willen. U ook? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Vraag naar Mark van Delden, de vijfde generatie aan het roer van Wasserij Van Delden.

Wij zijn ook u graag van dienst! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Haal - en brengservice

Met onze haal- en brengservice zorgen wij ervoor dat u geheel bent ontzorgd!

Meer informatie

Proefwas

Vraag vrijblijvend een proefwas aan middels ons aanvraagformulier

Proefwas aanvragen

Top