• waseerij van delden hotels

Wij weten hoe belangrijk mooi linnen voor u en uw gasten is en leveren uw wasgoed schoon en perfect gestreken bij u af. Het wassen van alle soorten tafel-, bed- en keukenlinnen kunt met een gerust hart overlaten aan Wasserij van Delden.


Voor al uw hoteltextiel bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren kwaliteit en u heeft nergens omkijken naar. Voor bed- en badlinnen van uw Bed & Breakfast kunt u ook bij ons terecht.

Ook de kleding van uw medewerkers behandelen wij met zorg en aandacht. Uw mensen zien er uit om door een ringetje te halen! Wij weten welke stoffen, welke behandeling moeten ondergaan, om de kwaliteit ervan te behouden. En dat vindt u terug in de levensduur en het (draag)comfort van uw wasgoed. Als u dat wilt, kunnen wij uw wasgoed vakkundig labelen met naam en eventueel maat. Tevens kunnen wij samen met u een nieuw linnenpakket samenstellen, eventueel met inweving van uw bedrijfslogo. Dit pakket kunt bij ons kopen, of huren

Wij informeren u graag op maat. Zoekt u een betrouwbare wasserij voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Haal - en brengservice

Met onze haal- en brengservice zorgen wij ervoor dat u geheel bent ontzorgd!

Meer informatie

Proefwas

Vraag vrijblijvend een proefwas aan middels ons aanvraagformulier

Proefwas aanvragen

Top